Borstvergroting

Al jarenlang vond ik dat mijn borstgrootte niet klopte met mijn gevoel van ‘vrouw zijn’. In 2012 durfde ik eindelijk aan mezelf te bekennen dat ik daarom graag een borstvergroting wilde die paste bij de verhoudingen van mijn lichaam. Desondanks was het voor mij een hele stap. Voordat ik daadwerkelijk hiertoe over wilde gaan, heb ik me eerst goed verdiept in de verschillende typen protheses en de ervaringen hiermee van vrouwen via borstenforum. Voor mij werd duidelijk dat ik pertinent geen siliconen gevulde prothese wilde en sprong de Monobloc Hydrogel prothese er met kop en schouders bovenuit. Het was voor mij: ‘De Monobloc Hydrogel prothese of geen borstvergroting’.

Redenen: 1. Monobloc Hydrogel heeft een natuurlijke biologisch afbreekbare vulling waardoor je niet de gezondheidsrisico’s loopt zoals bij siliconenprotheses waar de siliconen partikels toch altijd een beetje door de omhulling heen zweten en door je lichaam gaan; 2. Soepele en natuurlijke look van de borst; 3. Je merkt meteen wanneer er een lekkage is.

De kans op ruptuur binnen 10 jaar is erg klein. Helaas behoorde ik tot het hele kleine percentage van < 1% en was het bij mij na 5 jaar ‘bingo’. Dan doet zich het voordeel voor dat ik het snel merkte en ik me geen enkele zorgen over mijn gezondheid heb gemaakt. Wat een rust geeft dat! Mijn implantaat is inmiddels vervangen en de garantieaanspraken zijn bijzonder klantvriendelijk en heel correct nagekomen.

Alle argumenten waarom ik heel bewust voor Monobloc Hydrogel heb gekozen, zijn uitgekomen. Ik ben er nog elke dag blij mee. Mijn lichaam klopt nu met mijn gevoel van ‘vrouw zijn’ en dat wens ik iedere vrouw toe!

Anoniem

Borstvergroting